Vier Sterren

welkom op de blog van Wim Gabriels

Tijd voor taart!

Eén van mijn leukste hobby’s is het bakken van cakes, koekjes en sinds kort ook taarten. (zie foto boven) Deze ‘kitscherige’ taart bestaat binnenin uit zacht biscuitdeeg, aardbeienconfituur en slagroom. Marsepein zorgt voor de afwerking samen met suikerroosjes, slagroom en witte chocoladeschilfers.

Een feest voor de smaakpapillen! En één van de vele desserten op Quiddi’s Pokernight te Zarlardinge op 29-03-’08.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: